Advanced Instruments
&
Components

FOX-TRI / FOX-SI KABELKLEMMEN

FOX-TRI / FOX-SI kabelklemmen (-sets) Kabel Ø van 15 - 170 mm


FOX-UNI KABELBLOKKEN


FOX-UNI kabelblokken (-sets)
Kabel Ø van 15 - 49 mm

Unistrut

UNISTRUT / KWIKSTRUT

Compleet pakket van Unistrut/
Kwikstrut montagematerialen.

Unistrut

SPECIALS

-  DEHN (Unistrut) Aardingsklem

- Neopreen inlegmateriaal 1 zijde zelfklevend 


FOX Clamps®

Fox Clamps (kabelklemmen.nl) is onderdeel Adinco BV. Wij zijn een toonaangevende producent van Kabelklemmen, Kabelblokken en Unistrut materialen.

Wij bieden totaaloplossingen voor de montage van onder andere laag-, midden- en hoogspanningskabels, in Energie-, Infra-, Industrie- en Utiliteitsprojecten.

Onze producten behoren tot de sterkste kunststof kabelklemmen wereldwijd en onderscheiden zich door vernuftig ontwerp en compacte pasvorm. Zo bewerkstelligen wij een perfecte ligging van uw kabels.

Met onze producten ervaart u de voordelen van een efficiënte calculatie, werkvoorbereiding en snelle montage/ uitvoering. Dit betekent voor uw als klant een aanzienlijke kostenbesparing.

Fox Clamps is uw partner op het gebied van kabelklemmen, kabelblokken en Unistrut materialen.

Neem gerust contact met ons op via sales@fox-clamps.com / info@adinco.nl of bel 0345 - 596 000.


Waarom kiezen voor Fox Clamps?

Fox Clamps kabelklemmen en kabelblokken zijn de perfecte oplossing voor een veilige kortsluit  vaste montage van energie- of stroom kabels. Wij leveren onze kabelklemmen/ blokken rechtstreeks op de projectlocaties waar kortsluit vast gemonteerde kabelklemmen/ blokken benodigd zijn.
De enkel aderige kabels kunnen daar worden getransformeerd van hoog- naar midden- naar laagspanning tot aan het transformatorstation.


Compleet en veilig

Fox kabelklemmen en kabelblokken zijn gemaakt van zwart polyamide 6 GV, en zijn geschikt voor binnen- en buitentoepassingen. Met onze kabelklemmen kunnen laag-, midden- en hoogspanningskabels veilig worden vastgezet. Gebruik Fox Clamps kabelklemmen om drie enkel- of meeraderige kabels in een driehoekige (bundeling) opstelling te monteren. Bevestig eenvoudig en gemakkelijk enkele en meeraderige kabels. Hoogwaardige kunststof klemmen voor kabelgeleiding in transformatoren en windenergiecentrales. Voor grotere aantallen en series leveren wij ook het juiste montagemateriaal.

Eenvoudige installatie

Met een uniek ontwerp zijn Fox Clamps gemaakt voor eenvoudige en handige installatie van laag-, midden- en hoogspanningskabels. Naast enkele klemmen bieden wij ook kabelblokken aan. Fox Clamps-producten zijn ideaal voor enkel- of meeraderige stroomkabels. Ook geschikt voor buizen en slangen.


Sterke en goede bestendigheid

Fox-Clamps zijn gemaakt met een bijzonder hoge dynamische en mechanische sterkte en hittebestendigheid dankzij speciaal glasvezel versterkt polyamide. Ze zijn dus ook resistent tegen

gebruikstemperatuur tussen -40°C en 120°C.

Fox Products zijn zeer goed bestand tegen olie, vet, ozon en uv-straling. Ze zijn niet magnetisch / niet-geleidend

Niet oxiderend / corrosiebestendig

Wereldwijd beschikbaar


Fox Clamps toepassingsgebieden:

  • Wind energie
  • Schakelkasten
  • Compact stations
  • Transformator constructie
  • Gebouwen beheer
  • Zonneparken / zonne-energie
  • Onderstations
  • Energie centrales
  • Netwerk reconstructie